Deze site gebruikt cookies voor het verzamelen van anonieme statistieken en het bewaren van uw mandje. Uw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet aan 3den verstrekt.

Verzendkosten en leveren

Verzendkosten voor retailers €8,50 in Nederland tot een bedrag van €500 (ex BTW). Op deze site zijn indicatieve verzendkosten opgenomen voor leveringen, deze zijn afhankelijk van de ordergrootte en het gewicht. De bestelling wordt verzekerd verzonden. U krijgt bericht betreffende de werkelijke verzendkosten na uw bestelling indien deze afwijkt van het reguliere tarief. Wij verzenden via PostNL welke een leverbetrouwbaarheid heeft van 96 tot 98% levering volgende werkdag. Verzendkosten voor particulieren zijn €4,95.

Uw bestelling wordt geleverd naar het door u aangegeven verzendadres.

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u binnen 24 uur een bevestiging via e-mail. Op de webste ziet u het voorraadniveau van een artikel bij het kopje 'beschikbaarheid': in het groen ' op voorraad': het artikel wordt direct geleverd; in het rood de verwachte levertijd; 'Tijdelijk uitverkocht': momenteel niet leverbaar; 'Reserveren' het artikel is tijdelijk uitverkocht u kunt bestellen en een reservering plaatsen. De levering zal bij benadering 1-2 werkdagen in beslag nemen afhankelijk van de voorraad. Dringend nodig? Neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

Omdat wij hergebruik van verpakkingsmateriaal ondersteunen gebruiken wij zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal (dozen, papier) van de leveranciers om beschadigingen aan de bestelling te voorkomen.

Pakketten worden met een Track & Trace code verzonden.

Mocht u binnen 24 uur na uw bestelling geen bericht van ons hebben ontvangen, neemt u dan contact op met ons, mail info@pukaca.nl. Ook als uw bestelling niet binnen 48 uur na verzending is aangekomen dan horen we dat graag. Kijkt u ook even in uw spam folder, wellicht zijn onze electronische berichten daar terecht gekomen. Met name gmail en hotmal accounts filteren erg streng.

Bent u reseller / wederverkoper en wilt u Pukaca Papieren Speelgoed in uw (web)winkel verkopen? Neem contact met ons op via retail@pukaca.nl