Deze site gebruikt cookies voor het verzamelen van anonieme statistieken en het bewaren van uw mandje. Uw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet aan 3den verstrekt.

Over ons

Pukaca.nl is distributeur van het merk Pukaca Speelgoed van Papier voor Nederland. Als consument kun je direct in onze webshop bestellen; jouw bestelling wordt vaak nog de zelfde (werk)dag verzonden uiterlijk de volgende (werk)dag. Ben je reseller met een stenen en/of een webwinkel? Maak een account aan en laat het ons weten, wij nemen dan snel contact op met je.

Pukaca papieren figuren worden met liefde gemaakt in Portugal. Een klein familiebedrijf in de buurt van Lissabon ontwerpt mooie grafische voorstellingen welke vervolgens gedrukt worden op 100% gerecycled papier, zodat je alleen met een schaar en wat lijm mooie speelfiguren kunt maken. En na het knutselen kun je er mee spelen en verhalen vertellen, want de meeste sets hebben meer dan 1 figuur en een beweegbaar deel bijvoorbeeld een hoofd. Pukaca papieren figuren kunnen ook als postkaart worden verstuurd vanaf je vakantie adres of vanaf thuis. Leuk voor de ontvanger die gelijk kan beginnen met knutselen.

En ga je op vakantie naar bijvoorbeeld de camping? Even geen zin om buiten te spelen of is het slechter weer? Dan zijn er leuke sets waarmee je uren en soms dagen zoet bent met knippen vouwen en plakken. Als je klaar bent neem je de bouwplaat natuurlijk mee naar huis!

Pukaca speelgoed van papier is gemaakt van 100% gerecycled papier uit Europa en daarmee een duurzaam Europees product.

Wij wensen je veel knip vouw plak en speel plezier met papieren speelgoed van Pukaca !